Bestuurskracht gezocht

5 februari 2021

Het bestuur van Delfshaven Coöperatie zoekt versterking. De uitvoeringskracht van actieve bewoners en lokale initiatieven in de wijk is afgelopen jaren enorm gegroeid. Steeds meer bewoners spannen zich in om over te stappen op hernieuwbare energie, actie te voeren voor een goede opvang- en zorglocatie of buren te helpen, zoals na de corona-uitbraak. Met een duwtje in de rug vanuit of geholpen door Delfshaven Coöperatie.

Het bestuur van Delfshaven Coöperatie zoekt versterking

We zijn op zoek naar…

Om slagvaardig te kunnen blijven in de wijk is meer menskracht nodig. Vandaar dat Delfshaven Coöperatie op zoek is naar extra bestuurskracht. Enthousiaste personen die zich gemiddeld 6 uur in de week willen inzetten, los van eigen werk en activiteiten in de wijk.

We zoeken naar mensen met hart voor de wijk en andere bewoners. Ben jij iemand die:

  • Een eigenwijze kijk op lange termijn waardeontwikkeling heeft en ben je gedreven om fundamentele verandering te brengen in zorg en welzijn, verdienmodellen voor maatschappelijke voorzieningen, gebiedsontwikkeling?
  • Stippen op de horizon ziet en van daaruit samenwerkt met bewonersinitiatieven en institutionele partijen.
  • Enthousiast wordt van aansluiten bij de energie die er is en werkende weg doet wat er mogelijk is, ook zonder omvattend plan.
  • Deel wil zijn van een groep betrokken mensen, die elkaar inspireren en steunen, en er samen plezier aan beleven.
  • Die ruimte en tijd heeft om zich deels op vrijwillige basis te kunnen inzetten om Delfshaven vooruit te helpen.

We komen graag met je in contact. Mail ons: info@delfshavencooperatie.nl

 

Actie voor Taanderstraat

Actie voor Taanderstraat

De gemeente wil het pand van het Zelfregiehuis verkopen, maar het Zelfregiehuis heeft allang een plan met maatschappelijke meerwaarde voor de wijk. Iedereen die een bijdrage wil leveren aan deze lokale en veerkrachtige ontwikkeling kan contact opnemen met ons.

Lees meer
Samenwerk-kracht versterken

Samenwerk-kracht versterken

Delfshaven Coöperatie werkt aan het verbeteren van de zeggenschap van bewoners en wijkinitiatieven, en partijen die via Delfshaven Coöperatie investeren in de wijk. De stichting heeft een raad van toezicht, een dagelijks bestuur en een partnerberaad.

Lees meer
test