Brugwachtershuisje zoekt ondernemer

door Robbert de Vrieze | 21 september 2017

Een herkenbaar informatiepunt als entree voor toeristen en bezoekers van Delfshaven. Gecombineerd met producten ’Made in Delfshaven’. Denk aan iconische t-shirts van Mwah, koffie, stroopwafels, kleding, meubels. En misschien ook nog wel een kopje koffie. Dat zou ook een mooi startpunt zijn voor de exploitatie van het oude brugwachtershuisje van de Lage Erfbrug. Het idee is om het oude brugwachtershuisje van de Lage Erfbrug te transformeren tot multifunctionele kiosk. We zoeken een ondernemer die dat kan waarmaken. Ben jij dat?

Community-building in Delfshaven Rotterdam

Deel je plannen

Houd je van Delfshaven? En sta je te springen om bij dé entree van de wijk jouw onderneming te hebben? Deel je idee op 23 oktober 2017 bij Schiezicht en maak het waar!

Op 15 november 2017 moet je plan uiterlijk zijn ingediend. Alle info staat in 170915 A4 uitgangspunten De uitgangspunten, foto’s en voorwaarden kun je ook terugvinden op de website http://brugwachtershuisjes.nl.

Meer info?

Lotti Hesper | Stichting  Brugwachtershuisjes | lotti@brugwachtershuisjes.nl | 06-4421 5656

Brugwachtershuisje open

Brugwachtershuisje open

Brugwachtershuisje open door Madelon Stoele | 17 april 2019Het oude brugwachtershuisje op de Lage Erfbrug is na een verbouwing omgetoverd tot Lil' Delfshaven, een leuk winkeltje met mooie lokale producten, kunstexposities en events. Ook dient het als informatiepunt...

Lees meer
Brugwachtershuisje wordt kiosk

Brugwachtershuisje wordt kiosk

Op 3 september j.l. is de verbouwing gestart van het oude brugwachtershuisje op de Lage Erfbrug in Delfshaven. Het huisje wordt kiosk. Het krijgt een dubbele voordeur buiten de slagbomen aan de Schiedamsewegkant, zodat bezoekers op een veilige manier naar binnen kunnen, ook als de brug open gaat.

Lees meer
Made in Delfshaven

Made in Delfshaven

Hoe leuk zou het zijn als Delfshaven eindelijk een herkenbaar informatiepunt voor toeristen en bezoekers krijgt? Een plek waar je spulletjes en lokale producten kunt kopen. De wens van de ondernemersvereniging Schiedamseweg zou hiermee ook in vervulling gaan: een iconisch element bij de entree van het winkelgebied.

Lees meer
Kiosk in Brugwachtershuisje?

Kiosk in Brugwachtershuisje?

Het huisje staat er op veel tijden verlaten bij. Het oude, karakteristieke brugwachtershuisje bij de Lage Erfbrug heeft wel een functie als expositieruimte en miniconcertpodium.

Lees meer
test