Home > Delfshaven Cooperatie > Nieuwsarchief

Nieuwsarchief

Vanaf het begin hebben we nieuwsberichten geschreven. In ons nieuwsarchief kun je per project alles nog eens nalezen

Groene vingers gezocht

Groene vingers gezocht

Wil jij meehelpen om Park 1943 nog leuker en mooier te maken? Word dan lid van de Parkraad. Er zijn talloze dingen die in en om het park moeten gebeuren. Je kunt bijdragen aan organisatie van activiteiten, fysieke verbeteringen of de promotie en programmering van park en podium.

Lees meer
Delfshaven Lokaal zoekt trekker!

Delfshaven Lokaal zoekt trekker!

Delfshaven Lokaal is een netwerk van organisaties, bewonersinitiatieven en sociaal ondernemers die in Delfshaven geworteld zijn en een wezenlijke bijdrage leveren aan welzijn, zorg, cultuur en ontspanning voor Delfshavenaren. Vanuit het netwerk is een ‘kerngroep’ ontstaan die concreet uitvoering geeft aan acties en activiteiten ten bate van het netwerk, waaronder het verbeteren van de samenwerking tussen het lokale netwerk en organisaties en instituties die een opdracht hebben in Delfshaven. De kerngroep zoekt een ‘trekker’.

Lees meer
Open oproep; kracht uit de wijk gevraagd

Open oproep; kracht uit de wijk gevraagd

Maak jij je zorgen om ontwikkelingen bij jou in de straat? Of vindt je dat het beter kan in de wijk maar weet je nog niet hoe? Loop jij ook al een tijdje met een plan voor de buurt onder je arm? Nú is de tijd om daar iets mee te doen. Op 6 mei organiseren we een voorbereidende bijeenkomst voor de open oproep (‘De call for Action’).

Lees meer
Brugwachtershuisje open

Brugwachtershuisje open

Brugwachtershuisje open door Madelon Stoele | 17 april 2019Het oude brugwachtershuisje op de Lage Erfbrug is na een verbouwing omgetoverd tot Lil' Delfshaven, een leuk winkeltje met mooie lokale producten, kunstexposities en events. Ook dient het als informatiepunt...

Lees meer
Delfshaven Coöperatie op Lentemarkt Oud-Mathenesse

Delfshaven Coöperatie op Lentemarkt Oud-Mathenesse

Jaarlijks is er op en rond het Pinasplein in Oud-Mathenesse een voorjaarsmarkt. Dit jaar is dat op zaterdag 2 juni van 1200-1700 uur. De Delfshaven Coöperatie is er dit jaar bij om kennis te maken met bewoners in dit deel van Delfshaven.

Lees meer
Samen naar 2018

Samen naar 2018

Hebben wij als Delfshaven Coöperatie nut, waarde? Zo ja, wat voegen wij dan toe? En waar gaan we ons met elkaar in het wijknetwerk op richten?

Lees meer
test