Selecteer een pagina

Penningmeester gezocht

Delfshaven Cooperatie is sinds 2015 een stichting en blijft volop in ontwikkeling. Het huidige vierkoppige bestuur is zeer betrokken. Ze is, naast de formele positie en taken die ze heeft, vooral onderling bereidwillig sparringpartner en ook voor de omgeving. Het bestuur is meewerkend in de uitvoering (wijk).

Lees meer

Nieuwe partner: ERA Contour

Als samenwerkingsverband tussen bewoners, initiatieven, overheden en bedrijven is Delfshaven Coöperatie altijd op zoek naar partijen die een gedeeld belang hebben in de lange termijn waardeontwikkeling van de wijk. EEA Contour is als projectontwikkelaar met gevoel voor co-creatie zowel de afgelopen jaren als de komende jaren betrokken bij Rotterdam West.

Lees meer

Terug- en vooruitblik 

In 2015 begon de actie voor een grotere rol van lokale organisatie en initiatieven in de uitvoering van het Nieuw Rotterdams Welzijn (NRW). Dat ging niet vanzelf. Na een inventarisatie en politieke actie met zo’n vijftien organisaties en gebiedscommissie ging in 2017 het platform Delfshaven Lokaal van start.

Lees meer

Bestuursleden gezocht

Woon je in Delfshaven? Ben je een betrokken bewoner en op zoek naar coöperatieve wijkontwikkeling en het creëren van meerwaarde? De Delfshaven Coöperatie gaat verbreden en is op zoek naar enthousiaste en betrokken bestuursleden.

Lees meer

 

De Delfshaven Coöperatie werkt als lijm tussen de voegen in verschillende rollen en in samenwerking met wijkpartners mee aan de volgende projecten:

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je hier in.
test