Op 14 februari is de Delfshaven Cooperatie 5 jaar in Delfshaven aan het werk. Nog altijd gemotiveerd om bewoners meer zeggenschap te geven over wat er in ónze wijk nodig is om voor elkaar te zorgen, ons veilig te voelen en prettig te wonen. In vijf jaar gebeurt er veel. Daarom wordt 2020 voor ons een jaar van terugblikken en vooruitkijken. Dat doen we door samen feestjes te vieren om stil te staan bij wat we hebben bereikt. En door vooruit te blikken: wat willen en kunnen we als bewoners in BoTu28 of de energiewijk samen bereiken, en hoe doen we dat met nog meer mensen en wijkinitiatieven? 
 
Het maakt ons benieuwd: Waaraan denk jìj als je terugkijkt naar het werk van de Delfshaven Cooperatie in de wijk? Op welke plek hebben we een verschil gemaakt, en waarom is dat? En welke plek in de wijk gaat jou aan het hart en wil je dat we ons samen hard voor gaan maken.

Deel jouw ervaringen met ons in foto’s, filmpjes en anekdotes! Daarvan maken we een wand met inzichten en herinneringen. Je stuurt ze aan Robbert via: info@delfshavencooperatie.nl
test