Made in Delfshaven – Besouk

door Robbert de Vrieze | 30 augustus 2017

De iconische t-shirts van Mwah, de kunstwerken van Joep van Lieshout, de objecten van Daan Roosegaarde, koffie, stroopwafels, fietsen, kleding, meubels. Je kunt het zo gek niet bedenken of het wordt in Delfshaven gemaakt. De Delfshaven Coöperatie begint alvast met inventariseren! Waarom? Het oude brugwachtershuisje van de Lage Erfbrug wordt op termijn getransformeerd tot multifunctionele kiosk, ‘Made in Delfshaven’. En voor dat zover is komt er allereerst in het najaar een tentoonstelling van de beste producten van Rotterdam West in het nieuwe @West Practice Centraal Station voor Jong Delfshaven.

Community-building in Delfshaven Rotterdam

Delfshaven Coöperatie bij Besouk!

Bezoekers van Besouk krijgen nu alvast de vraag: wie maakt er iets in Delfshaven en wil dit in de nieuwe kiosk gaan verkopen? Tijdens het festival voegen wij ons bij Willem Beekhuizen op het terras. Willem heeft zijn eigen cafeetje met een spiksplinternieuwe theetuin waar hij koffie schenkt en met mensen kletst. Op dit terras gaat de Delfshaven Coöperatie op zoek naar bewoners en ondernemers die iets maken of aanbieden. Dat kan van alles zijn, als het maar in Delfshaven ontwikkeld wordt!

Makers en een ondernemer gezocht
Ben jij een ondernemer met een product uit Delfshaven? Bied jij een unieke dienst aan? Of durf jij de kiosk (mede) te exploiteren? We peilen alvast wie er ideeën heeft en of er misschien al ondernemers zijn die razend enthousiast raken bij het idee alleen al. Geïnteresseerden kunnen het huisje binnenkort bezichtigen. Interesse? Kom langs tijdens Besouk, dan hebben we het erover.

Heb je geen tijd om langs te komen? Mail ons! info@delfshavencooperatie.nl

test