Vacature | Opdracht

procesleider Coöperatieve Gebiedsontwikkeling

door Robbert de Vrieze | 4 april 2016

Voor een coöperatieve gebiedsontwikkeling rondom Park 1943 en het Grote Visserijplein zijn we op zoek naar een procesleider die met kennis van het wijknetwerk en ervaring met gemeentelijke organisaties vorm kan geven aan een integraal proces van wijkontwikkeling. Hierbij worden fysieke opgaves gecombineerd met sociale doelen, economische kansen en aandacht voor veiligheid. Vestiging in Bospolder-Tussendijken is geen vereiste maar affiniteit met en kennis van de wijk is een pre.

Community-building in Delfshaven Rotterdam

Voor meer informatie zie deze omschrijving: DECO opdracht procesleider CGO plein-park 1943

Geïnteresseerd? Stuur een korte motivatie met cv voor donderdag 7 april 9:00 naar info@delfshavencooperatie.nl t.a.v. van Robbert de Vrieze.

Parkraad Park 1943

Parkraad Park 1943

Hoe ontwikkel je een park in zelfbeheer met bewoners en gemeente? Na het verzamelen van ideeën tijdens festival Besouk in Park 1943 heeft de Delfshaven Coöperatie niet stil gezeten. Er zijn heel veel gesprekken in de wijk gevoerd en er zijn nog meer ideeën verzameld.

Lees meer
Park 1943 leeft!

Park 1943 leeft!

Tijdens Besouk ging de Delfshaven Coöperatie met bewoners in gesprek over Park 1943. Wat speelt er? Welke ideeën zijn er? Voor welke uitdagingen staan we? En welke bewoners willen een bijdrage leveren of zijn al aan slag? De resultaten van deze gesprekken zijn te vinden in een digitale kaart.

Lees meer
Park 1943

Park 1943

Samenwerken aan een mooi park in Tussendijken. Park 1943 verandert langzaam maar zeker in een groene oase.

Lees meer
test