Selecteer een pagina

Startersbijeenkomst 31 mei; over subsidie & fondsen

Zit jij vol goede plannen voor jouw wijk? Of ben je al actief met een project, maar heb je ambities voor heel Delfshaven? Tijdens de Startersbijeenkomst op 31 mei worden beginnende projecten of organisaties op gang geholpen!

De bijeenkomst is bedoeld voor startende projecten of kleinere organisaties in Delfshaven. Als starter heb je meestal geen gebrek aan goede ideeën. Maar vaak volgt de vraag: ‘Hoe betalen we het?’. Er is informatie over subsidies, fondsenwerving en allerhande praktische tips.

Tijdens de informatiemiddag vertellen diverse specialisten jou alles over subsidieregelingen zoals ‘Opzoomer Mee’, het ‘Bewonersidee’ en het ‘Snelloket’. Ook wordt kort aangegeven welke kansen Rotterdamse fondsen bieden. Hoe werkt het aanvragen van een fonds?

Stel al jouw vragen en pak de kans om te spreken met een gebiedscommissielid, wijknetwerker of een wijkmanager van de gemeente. Tot slot wordt afgesloten met een drankje en is er alle gelegenheid om te netwerken.

Deelnemen?

De startersbijeenkomst is op 31 mei 2018 van 1500 – 1700 in Pier 80.

Meld je aan op: info@delfshavenlokaal.nl

Deze startersbijeenkomst wordt georganiseerd door Delfshaven Lokaal, in samenwerking met WMO-Radar en gebied Delfshaven. Bij de bijeenkomst zijn ook initiatiefnemers met al wat meer ervaring, die ze graag met je delen.

NB Voor al wat langer bestaande lokale organisaties met grotere budgetten organiseert Delfshaven Lokaal op 19 juni een speciale bijeenkomst over de subsidieregeling Couleur Locale 2019. Later dit jaar volgen nog andere bijeenkomsten.

test